Newsletter

4. KONFERENCIJA O ENERGETSKI UČINKOVITOJ RASVJETI



ENERGYPLUS kao izlagač

Primjena energetski učinkovite rasvjete, između ostalog, uvjetovana je i činjenicom da hrvatska energetska politika danas u cijelosti mora biti usklađena s europskom. To, naravno, znači i zamjenu svih dotrajalih i neučinkovitih sustava rasvjete suvremenima, energetski učinkovitima, bez obzira na to radi li se o rasvjeti javnih ili prometnih površina ili o rasvjeti javnih i poslovnih zgrada, hotela, turističkih i sportskih objekata, industrijskih objekata, stambenih zgrada i obiteljskih kuća.

Saznajte više o konferenciji >>

ENERGY PLUS d.o.o. svojim proizvodnim programom energetski učinkovite i ekološki prihvatljive LED rasvjete uspješno odgovara svim novonastalim zakonskim uvjetima.


ENERGYPLUS kao jedan od predavača

U drugoj tematskoj cjelini konferencije OPREMA - KVALITETNA RJEŠENJA, Mario Kos, dipl. ing. (voditelj odjela razvoja u ENERGYPLUS d.o.o.) održati će izlaganje na temu "Suvremena optička i električna rješenja u LED rasvjeti" i upoznati prisutne s implementacijom suvremenih rješenja u ambijentalnoj rasvjeti te s primjenom inovativnih leća smanjenog blještanja u proizvodima ENERGY PLUS d.o.o.

Saznajte više o predavanju >>

Pozivamo vas da posjetite naš izložbeni prostor, porazgovarate s našim djelatnicima i upoznajte naše proizvode i rješenja.



Razmišljate o ulaganju u energetski učinkovitu rasvjetu?

Napravite prvi korak: javite nam se telefonom ili emailom, sigurni smo kako ćemo zajednički naći najpovoljnije rješenje za Vašu tvrtku.

SURADNJA SA ENERGY PLUS VAŠ JE DOPRINOS RAZVOJU DOMAĆE INDUSTRIJE ENERGETSKE UČINKOVITOSTI!