Newsletter

ENERGY PLUS d.o.o. predstavio se na summitu "Osjeti Hrvatsku"



Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je posljednjeg dana svog boravka u Međimurju, okupila predstavnike diplomatskih misija i Međunarodnih organizacija akreditiranih u Hrvatskoj.
Tom se prilikom u Termama LifeClass Sveti Martin na jednom mjestu okupilo 40-ak akreditiranih veleposlanika u Republici Hrvatskoj, koji su uz predstavnike ministarstava i Hrvatske gospodarske komore odradili susret s gospodarstvenicima Varaždinske i Međimurske županije, uvjerivši se pritom u vjerodostojnost predstavljanja gospodarskog potencijala cijele regije.
Međimurska županija i Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Čakovec kao domaćini, posebno su bili ponosni na okupljanje i mogućnost aktivnog sudjelovanja u projektu 'Osjeti Hrvatsku'.


Veleposlanici i diplomatski predstavnici upoznali ENERGY PLUS

Našu tvrtku predstavio je Mario Klobučarić, voditelj ino prodaje, koji je u kratkom izlaganju upoznao prisutne s razvojem i proizvodnjom inovativne LED rasvjete u Ludbregu, te jednim dijelom i kod partnera u Njemačkoj.
U izlaganju je također bilo riječi o paleti LED proizvoda (industrija, vanjska rasvjeta i interijeri), EU tržištu na koje tvrtka plasira svoje proizvode, referencama na stranom i domaćem tržištu, te novitetima u industrijskoj i unutarnjoj rasvjeti koji dolaze na tržište početkom iduće godine.
Izlaganje je privuklo pažnju prisutnog diplomatskog zbora, što se može potkrijepiti činjenicom o iskazanom interesu za dodatnim informacijama i sastancima od strane nekoliko veleposlanika.
Saznajte više o summitu >>



Razmišljate o ulaganju u energetski učinkovitu rasvjetu?

Napravite prvi korak: javite nam se telefonom ili emailom, sigurni smo kako ćemo zajednički naći najpovoljnije rješenje za Vašu tvrtku.

Suradnja s ENERGY PLUS Vaš je doprinos razvoju domaće industrije energetske učinkovitosti.