Nachrichten

ENERGY PLUS u HGK Zagreb

Post Title

HGK – Županijska komora Šibenik, u suradnji s tvrtkom ENERGY PLUS d.o.o. iz Ludbrega, organizira stručno predavanje na temu: Energetski učinkovita LED rasvjeta, 15. travnja u 11 sati u ŽK Šibenik.
Predavanje je namijenjeno tvrtkama zainteresiranima za ugradnju LED rasvjete, tvrtkama u fazi projektiranja ili izgradnje novih poslovnih kapaciteta, voditeljima odjela energetike u sustavima većih tvrtki, projektantima različitih struka, upraviteljima nekretninama, jedinicama lokalne samouprave i svima drugima koje zanima energetski učinkovita LED rasvjeta.

Zvonku Magiću nagrada Green Award 2015.

Post Title

Na zagrebačkom Vidikovcu Savez za energetiku Hrvatske u 10 kategorija dodijelio prestižne godišnje nagrade Croatian Green Award 2015.
U kategoriji najbolji menadžer hrvatskog zelenog gospodarstva nagradu je osvojio gospodin Zvonko Magić, predsjednik Uprave tvrtke Energy Plus d.o.o. za projekt "Razvoj, projektiranje i proizvodnja opreme za energetsku učinkovitost".
Kontinuiranim ulaganjem u razvoj, edukaciju i poslovanje tvrtka se želi još jače pozicionirati kao značajni europski proizvođač energetski učinkovitih proizvoda i projektnih rješenja te pridonijeti razvoju domaćeg zelenog gospodarstva.

ENERGY PLUS u HGK Županijskoj komori u Puli

Post Title

Županijska komora Pula, u suradnji s našom tvrtkom organizirala je stručno predavanje „Energetski učinkovita LED rasvjeta“.

Predavanje je bilo namijenjeno poduzećima koja su zainteresirana za ugradnju LED rasvjete, poduzećima koja su u fazi projektiranja ili izgradnje novih poslovnih kapaciteta, voditeljima odjela energetike u sustavima većih poduzeća, projektantima različitih struka, upraviteljima nekretninama, jedinicama lokalne samouprave i svima drugima koje zanima energetski učinkovita LED rasvjeta.

'Croatian Green Award' - TOP projekti za 2015.

Post Title

U kategoriji najbolji menadžer hrvatskog zelenog gospodarstva nagradu je osvojio gospodin Zvonko Magić, predsjednik Uprave tvrtke Energy Plus d.o.o. za projekt "Razvoj, projektiranje i proizvodnja opreme za energetsku učinkovitost". Glavni cilj tvrtke je razvoj inovativnih i visokoučinkovitih proizvoda i rješenja baziranih na LED tehnologiji za potrebe industrije, komercijalnih i javnih objekata te javne rasvjete. Proizvodi omogućuju uštedu električne energije, radikalno smanjenje emisija CO2, snažan ekološki doprinos ...
Saznajte više >>

ENERGY PLUS održao predavanje u HGK Zadar

Post Title

U organizaciji Županijske Komore Zadar, u njenoj dvorani za sastanke, u srijedu 11. ožujka, održano je stručno predavanje „Profesionalna LED rasvjeta za unutarnju i vanjsku primjenu u industriji i za potrebe jedinica lokalne samouprave“. Predavanje su vodili voditelj razvoja Mario Kos i voditeljica marketinga Nikolina Dušak.

Nazočni predstavnici proizvođača, projektanata, lokalne samouprave i strukovne škole iz Zadarske županije upoznali su se s tehničkim detaljima korištenja LED rasvjete, njenim prednostima i uštedama u odnosu na konvencionalne izvore svjetlosti.

Gimnazijalci u radnoj posjeti

Post Title

U petak, 6. veljače, učenici 3.l razreda 1. gimnazije Varaždin, u pratnji prof. Jasminke Horvat, u sklopu nastave informatike, posjetili su poduzeće ENERGYPLUS d.o.o. iz Ludbrega koje se bavi proizvodnjom industrijskih strojeva, profesionalne LED rasvjete i obnovljivim izvorima energije.

Reakcije učenika su vrlo pozitivne. Vjerujem da smo i u mlađim naraštajima pobudili zanimanje u njihovoj budućoj profesionalnoj orijentaciji. Želja nam da ovakva druženja postanu tradicionalna.

2. konferencija o energetski učinkovitoj rasvjeti

Post Title

Predstavnici ENERGY PLUS d.o.o. sudjelovali su na 2. konferenciji o energetski učinkovitoj rasvjeti, održanoj u Zagrebu, u hotelu Antunović, 4.studenog 2014. godine.
Prenosimo s portala Energetika-net.hr:
Jedan od zanimljivih posljednjih primjera je projekt zamjene rasvjete u Brodogradilištu 'Viktor Lenac' u Rijeci, gdje su svoje proizvode uspješno primijenile čak tri tvrtke: Data Link i ENERGY PLUS te Štedna rasvjeta. Istaknuo je to u uvodnom izlaganju na 2. konferenciji o energetski učinkovitoj rasvjeti pomoćnik direktorice HEP ESCO-a, mr. sc. Hrvoje GLAMUZINA, dipl. ing. 
Više o temi: http://www.em.com.hr/ucinkovita_rasvjeta/naslovna

GREEN MARK oznaka za ENERGY PLUS!

Post Title

GREEN MARK - SIGN OF EXCELLENCE
je vodeća hrvatska oznaka za izvrsnost u zelenom gospodarstvu, a koja se dodjeljuje za usluge, proizvode ili tehnologije s izrazito izraženom komponentom održivosti.
Oznaka se može dodijeliti za cjelokupno poslovanje pravnog subjekta ili za pojedinačne brendove.

ENERGY PLUS-u dodjeljena je oznaka GREEN MARK na period od 25.11.2014. do 25.11.2019. godine.

Više o GREEN MARK: http://www.croenergo.eu/Green-Mark-7552.aspx

ENERGY PLUS u HGK Split

Post Title

Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite na stručnom predavanju koje će se održati u suradnji sa HGK Split, dana 18.11.2014. s početkom u 12:00 (pozivnica i prijavnica je na kraju članka) s temom: Energetski učinkovita profesionalna LED rasvjeta.

Bila bi nam izuzetna čast i zadovoljstvo upoznati vas s proizvodnjom profesionalne LED rasvjete, asortimanom proizvoda namijenjenih osvjetljavanju unutarnjih i vanjskih prostora, kao i sa svim prednostima koje možete ostvariti implementacijom ekološke i energetski učinkovite ENERGY PLUS LED rasvjete.

Nobelova nagrada izumiteljima plave LED diode!

Post Title

Taj izum (LE-diode) omogućio je razvoj najučinkovitijih izvora bijelog svjetla koje danas postaje standard u industriji rasvjete, visokoj tehnologiji, u automobilskoj industriji i kućanstvima.

Upravo su plave diode (uz crvene i zelene diode) omogućile miješanje boja u sve moguće nijanse što je u konačnici dovelo do izrade bijelih i RGB izvora svjetlosti koji su svoju primjenu našli u velikom broju najrazličitijih uređaja - od rasvjetnih tijela ogromnih mogućnosti, običnih žarulja za kućanstva pa do zaslona na televizorima i mobitelima.
Japanskim profesorima Nobelova nagrada će službeno biti uručena 10. prosinca 2014. godine na ceremoniji u Štokholmu.

E+ TUBE - još jedna potvrda kvalitete!

Post Title

U Končarovom institutu, testiranjem otpornosti kućišta na vanjske mehaničke udare HRN EN 62262:2008, linearna LED svjetiljka E+ TUBE (satiniranog kućišta) dobila je najvišu moguću ocjenu - IK10!
Ocjena IP65 na testu zaštite od čestica prašine i kapljica vode zaokružila je priču o kvaliteti linije proizvoda E+ TUBE! 

Ovi certifikati još su jednom potvrdili vrhunsku kvalitetu ENERGYPLUS proizvoda.