Naš E+ HB380 objavljen u reportaži stručnog časopisa LICHT!

Stručni časopis LICHT vodeći je njemački medij koji obrađuje tematiku svjetlosti i rasvjete sa stručnog i znanstvenog gledišta, a prisutan je na tržištu već više od 60 godina.

LICHT izlazi 9 puta godišnje i ističe se stručnim i sveobuhvatnim pristupom temama koje uključuju planiranje rasvjete, inženjering, projektiranje, znanost, istraživanje i tehnologiju.

Praktično orijentirani članci o važećim nacionalnim i međunarodnim projektima arhitekata i rasvjetnih dizajnera, uz izvješća, kao i praćenje razvoja tehnologija od značaja su za svakog tko se bavi rasvjetom, posebno u području planiranja , dizajna i projektiranja.

Osim praćenja inženjerstva, tehnologije i inovacija u domeni rasvjete LICHTizvještava o standardima, postupcima certificiranja i relevantnim propisima.

U svom predzadnjem broju časopis je objavio reportažu o uspješno implementiranom projektu energetske učinkovitosti u industriji opremljenim našim TOP proizvodom HB 380.

Reportaža naslova: „EFFIZIENZ UND PRAZISION – LED HALLENSTRAHLER FUR DIE RAUEN EINSATZBEDINUNGEN IN DER INDUSTRIE“ dovoljno govori o tome da se radi o najboljem rješenju za tešku industriju, koja ujedno mora odgovoriti na visoke zahtjeve kvalitete, preciznosti i sigurnosti na radu za najrazličitije potrebe i namjene, dok se ušteda u energentima i troškovima održavanja ionako podrazumijeva. Projekt je implementiran kod proizvođača A&W Maschinenbau GmbH (Passau).

E+HB380

Cijeli članak možete pročitati u prilozima:
>> Prilog 1
>> Prilog 2