Poštovani,
Kako se približava kraj godine, došlo je vrijeme za kratku retrospektivu.

Opća skupština Ujedinjenih naroda svojom rezolucijom proglasila je 2015. godinu Međunarodnom godinom svjetlosti i tehnologija zasnovanih na svjetlu (International year of light 2015).

Proglasivši 2015. Međunarodnom godinom svjetlosti, s naglaskom na temu svjetlosti kroz domenu znanosti i njene primjene, Ujedinjeni narodi prepoznali su važnost tehnologija zasnovanih na svjetlu za promicanje održivog razvoja i pronalaženje rješenja za globalne izazove u energiji, industriji, obrazovanju, poljoprivredi i zdravlju.

Svjetlost ima vitalnu ulogu u našem svakodnevnom životu te je važno znanstveno multidisciplinarno područje u znanosti 21. stoljeća.

Opširnije informacije o obilježavanju Međunarodne godine svjetlosti nalaze se na web-stranicama IYL 2015.


Kroz različite radionice, edukacije i prezentacije, naši zaposlenici i suradnici aktivno su bili uključeni u promociju Međunarodne godine svjetlosti i tehnologija zasnovanih na svjetlu.

2015. godina posebna je za profesionalnu LED tehnologiju koja je u potpunosti promijenila dosadašnji konvencionalni pristup problematici rasvjete kroz mnoge svoje prednosti i odlike:

  • visoke uštede
  • kvalitetnije i trajnije rasvjetljenje
  • sigurnije uvjete na radu
  • mogućnost regulacije svjetlosnog toka
  • direktno smanjenje troškova održavanja
  • eliminiranje štetnih emisija
  • reduciranje svjetlosnog zagađenja

Uz to, postoji mogućnost različitih modela financiranja i sufinanciranja energetski učinkovitih projekata, a kako bi se motiviralo korisnike da implementiraju projekte u svojoj okolini, neovisno o tome da li se radi o poslovnom ili javnom sektoru.

>> Pogledajte ENERGY PLUS listu referenci

Sukladno EU direktivama
, u roku od 3 godine gospodarski subjekti morat će anulirati živu iz svojih objekata i zamijeniti energetski učinkovitim i ekološkim rješenjima. Isto vrijedi i za sve gradove i jedinice lokalne samouprave u roku od 5 godina.

Ovim putem zahvaljujemo svima vama koji ste nam dali povjerenje u implementacijama projekata energetske učinkovitosti, kao i svima vama koji ćete ih razmatrati u idućem razdoblju.
Svi vi doprinosite misiji i cilju osnivanja ENERGY PLUS d.o.o., a to je izrastanje LED industrije u Hrvatskoj, s profesionalnim rješenjima za sektore industrije, zgradarstva i vanjske rasvjete.

Kako smo u potpunosti posvećeni kontinuiranom unaprjeđenju naših proizvoda i usluga, izuzetno cijenimo svaku povratnu informaciju od vaše strane.

Završno, svi djelatnici ENERGY PLUS d.o.o. žele vam Sretan Božić, lijepe blagdane, kao i Sretnu Novu 2016. godinu!

Ukoliko želite pomoć u rješavanju problematike rasvijetljenosti, rado ćemo Vam izraditi kvalitetno tehničko i energetski učinkovito rješenje.

Želite svjetlotehnički proračun?

ENERGY PLUS d.o.o.
Koprivnička 19
LUDBREG 42230
http://www.energyplus.hr
info@energyplus.hr
Pratite nas na:
Primili ste ovu poruku jer ste na našem popisu poslovnih kontakata.
Ukoliko više ne želite primati naše novosti, molimo odjavite se s liste primatelja.