Newsletter

Poziv na predstavljanje Energetski i ekološki učinkovite LED rasvjete za unutarnju i vanjsku primjenuzadovoljstvo nam je pozvati Vas na stručno predavanje koje organiziramo u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, a vezano za primjenu LED tehnologije u modernoj i profesionalnoj rasvjeti za unutarnju i vanjsku primjenu, kroz faze istraživanja, razvoja i proizvodnje.
Predavanje će se održati u petak, 20. svibnja 2016. godine s početkom u 10 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Zagreb, Draškovićeva 45, dvorana na 1. katu. Predviđeno vrijeme trajanja predavanja s diskusijom je dva sata. Sudjelovanje na predavanju se ne naplaćuje.

Online prijava >> Program seminara >>


ENERGY PLUS d.o.o. dobitnik Nagrade Hrvatske udruge poslodavaca za primjere dobre prakse DOP-a!

Nagrade se dodjeljuju u područjima brige za zaposlenike, brige za zajednicu i brige za okoliš, i to u kategorijama malih, srednjih i velikih tvrtki.
ENERGY PLUS d.o.o. dobitnik je nagrade u kategoriji srednjih tvrtki:
-briga za okoliš: za projekt „Energy Plus iz centra svijeta doprinosi ekologiji“

Saznajte više o nagrađenom projektu >>

Ovogodišnju svečanost dodjele nagrada svojim dolaskom je uveličala i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, koja je uz vodstvo HUP-a uručila nagrade dobitnicima.Planirate ulaganje u energetski učinkovitu rasvjetu?

Napravite prvi korak: javite nam se telefonom ili emailom, sigurni smo kako ćemo zajednički naći najpovoljnije rješenje za Vašu tvrtku.