Energyplus sajmu Light + Building 2016.

ENERGY PLUS na sajmu LIGHT + BUILDING 2016.

  Na sajmu LIGHT+BUILDING 2016. izlagalo je 2.589 izlagača iz 55 zemalja svijeta, među kojima je i ENERGY PLUS d.o.o na sajmu predstavio spektar proizvoda i usluga iz svog asortimana za potrebe industrije, zgradarstva i vanjske rasvjete. Unutar kompleksa sajma, Energy Plus je izlagao u hali 4.2., štand H34.

  Predstavili smo:
  • E+ HB380• E+ HB380 - nova generacija našeg TOP PROIZVODA - industrijska rasvjeta visoke razine efikasnosti, programibilna i kompatibilna sa svim postojećim sustavima i standardima upravljanja  • E+ TUBE - nova i značajno poboljšana serija proizvoda za potrebe zgradarstva, javnih i komercijalnih objekata, za unutrašnje prostore i arhitekturu  i kompletno nove proizvode i rješenja:
  • E+ AURORA - (PREMIJERA!) - novi proizvod našeg R&D tima u suradnji sa razvojnim institutom BARTENBACH, novo rješenje u rasvjetljavanju unutarnjih prostora različitih namjena

  • E+ VASNA - (PREMIJERA!) – rasvjetni stupić od 1 m, proizvod inteligentne rasvjete za vanjske prostore, dizajniran i opremljen najsofisticiranijim optičkim mogućnostima, jedinstvenih svjetlotehničkih karakteristika u svjetlosnom pokrivanju otvorenog prostora  Inozemno tržište sve više prepoznaje kvalitetu i visoku efikasnost palete ENERGY PLUS profesionalne LED rasvjete. Interes stranih investitora je posebno pojačan nakon izlaganja na sajmu LIGHT + BUILDING 2014., a isto se očekuje i nakon ovogodišnjeg izlaganja. Posebno je naglašen interes za HIGH BAY paletu proizvoda, koja je u mogućnosti pokriti sve zahtjeve vezane za industriju, komercijalne objekte i vanjsko okruženje. Sudjelovanje na sajmu omogućilo nam je da na jednom mjestu odradimo sastanke sa poslovnim partnerima odnosno dobavljačima repromaterijala, opreme, ispravljača, leća, dioda.
  Odrađeni su i sastanci sa ugovornim partnerima i distributerima za područje srednje i zapadne Europe (Austrije, Njemačke, Finske..), a ostvareni su i prvi kontakti sa novim, potencijalnim inozemnim investitorima.