VIŠE o sajmu Light + Building

light + building

light + building zasluženo uživa reputaciju vodećeg međunarodnog sajma za arhitekturu i tehnologiju.
Za lansiranje trendova i inovacija iz područja osvjetljenja, elektrotehnike i automatizacije u zgradama koriste ga proizvođači iz preko 50 zemalja, uključujući sve - od malih inovativnih tvrtki do tržišnih lidera.

Light + building omogućuje pogled na široki spektar proizvoda i usluga, te je idealno mjesto susreta za stručne posjetitelje - preko 180.000 arhitekata, arhitekata interijera, dizajnera, dizajnera rasvjete, planera, inženjera i montera, kao i predstavnika trgovine i industrije.

Upravo na sajmu light + building sklapaju se prvi kontakti za buduće uspješne poslovne suradnje.Planirate li posjet sajmu, vrijedna je informacija kako su ulaznice u pretprodaji jeftinije za oko 10%, ali uštedi od 2 ili 5 eura po jednoj ulaznici treba dodati i veliku uštedu na vremenu, jer neće biti potrebno čekati na blagajni. Također, ušteda je i pri kupnji karte za vlak od frankfurtske zračne luke do sajma i natrag. Naime, ulaznica je ujedno i besplatna karta za sav javni gradski i prigradski prijevoz u vrijeme sajma.

Više informacija o sajmu potražite na internetskoj stranici sajma www.light-building.messefrankfurt.com

'Tamo gdje suvremeni prostori oživljavaju: digitalno – individualno – povezano' - slogan je ovogodišnjeg light + building sajma.

Prvi dio slogana naglašava značaj suvremenih i učinkovitih tehnologija za kvalitetniji život.
Drugi dio slogana ('digitalno – individualno – povezano') naglašava tri ključna modela oblikovanja životnih prostora danas: glavni naglasak je na prostorima u nestambenim zgradama i bit će predstavljeni modeli za primjenu pojedinih rješenja i mrežna integracija komponenti u suvremenim prostorima.

Kompletan program možete pogledati na: Top Themes 2016.