LED rasvjetna tijela

Profesionalna LED rasvjeta

Suvremena LED rasvjeta u mogućnosti je odgovoriti svim zahtjevima rasvjetljenosti prostora, bez obzira radi li se o stambenim prostorima, poslovnim zgradama ili javnoj rasvjeti.
Dugotrajnost, energetska učinkovitost, mogućnost odabira temperature boje, mogućnost regulacije svjetlosnog toka (tkz. inteligentna rasvjeta) i ekološka prihvatljivost glavne su prednosti LED rasvjetnih tijela u odnosu na konvencionalnu (živina, fluo, metal-halidna...) rasvjetu.

Vlastitim proizvodnim programom za otvorene i zatvorene prostore, inovacijama i primjenom najnovijih tehnoloških dostignuća, ENERGY PLUS d.o.o. pruža rasvjetna rješenja za industrijske hale i skladišta, poslovne i upravne zgrade, trgovine i trgovačke centre, hotele, škole, bolnice i druge javne zgrade te javnu i cestovnu rasvjetu.
Vrhunski timovi podrške klijentima i projektiranja rasvjete osiguravaju nalaženje optimalnog rješenja.
Uostalom, to potvrđuju vrijedne reference iz Hrvatske i svijeta.


E+ HB380

E+ HB380

Industrijska E+ HB380 rasvjeta u LED tehnologiji omogućuje uštedu energije i do 85% u odnosu na konvencionalna živina i metal-halidna rasvjetna tijela. Pogodna je za proizvodne pogone, skladišta, trgovačke centre, nadstrešnice i druge slične prostore. Klasa energetske učinkovitosti je A++.

E+ DOVE

E+ DOVE

je linija niskoenergetske, LED vanjske i unutarnje rasvjete, prikladna za osvjetljavanje prometnica (klasa ME1, ME2, ME3, ME4, ME5 i ME6), tunela, raskršća, šetnica, parkirališta i svih drugih vanjskih prostora, koja zamjenjuje konvencionalnu uličnu rasvjetu uz uštedu električne energije od 50% do 75%.

E+ LINE

E+ LINE

je linearna LED svjetiljka za osvjetljavanje unutrašnjih i suhih vanjskih prostora. Po količini svjetlosti, jedna
E+ LINE, zamjenjuje više od dvije fluorescentne cijevi iste dužine. Pogodna je za urede, škole, hodnike, podzemne garaže, industrijske pogone, skladišta, hladnjače, restorane, hotele i slične prostore.

E+ TUBE

E+ TUBE

je linearna LED svjetiljka za osvjetljavanje unutrašnjih i suhih vanjskih prostora. Po količini svjetlosti, jedna E+ TUBE, zamjenjuje više od dvije fluorescentne cijevi iste dužine. Pogodna je za urede, škole, hodnike, podzemne garaže, industrijske pogone, skladišta, hladnjače, restorane, hotele i slične prostore. Svjetiljka zadovoljava IP65 i IK10 standarde.E+ DISC

je linija stropnih svjetiljki namijenjenih osvjetljavanju unutrašnjih prostora. Niskoenergetska je alternativa fluorescentnim i halogenim lampama i pogodna je za ugradnju u urede, hodnike, restorane i druge interijere. Ugrađuje se i kao indirektna rasvjeta, rasvjeta polica ili pozadinsko osvjetljenje reklamnih panoa, a nakon ugradnje ne zahtijeva gotovo nikakvo održavanje.Naši zastupnici

Schrack Technick
Protec LED
MAGIC-CO
JERONČIĆ obrt
IMC
ELEKTRO-MONT d.o.o.
ELKOS
Securus
NOX